Mijn boek: Sterk Digitaal Merk!

Leestijd: 3 minuten

Tada, ik roffel de virtuele trommel. Mijn boek is zojuist naar de drukker gegaan: Sterk Digitaal Merk. Zeg maar gerust mijn Magnum Opus, onderstreepte punt op de bucketlist, semi-levenswerk en dubbele alternatieve marathon!

Hoe bouw je vandaag een merk?

De Grote Vraag die ik me heb gesteld: hoe bouw je eigenlijk een merk in het digitale tijdperk?

Dat klinkt als een ontzettende open deur voor een merkstrateeg. Maar die vraag was lastiger te beantwoorden dan je zou denken. Want wordt merkbouwen niet compleet anders door radicale innovaties, Instagram, Google, NFT’s en de Metaverse? Zijn merken vandaag de dag nog wel belangrijk? Wat is het belang van een merk als Amazons Alexa mensen vertelt welke batterijen het best gekocht kunnen worden? Plus: wat betekenen het freemium-model, Growth-hacking en exponentiële platformen voor merken?

Dit soort vragen hebben me de afgelopen tijd hard bezig gehouden.

Merken staan ineens bovenaan de agenda.

Niet alleen voor mij was het verwarrend. Ook voor CMO’s.

Digitale marketing leek jaren alleen om kliks en data te draaien. Merkbouwen was weggegooid geld en stond onderaan de prioriteitslijst van CMO’s. Maar in 2020 stond het merk ineens bovenaan hun agenda. In 2021 stond het in de top 3. Dit jaar staat het budget voor merkbouwen zelfs op een historisch hoogtepunt!

Wat is er gebeurd en wat kun jij hiervan leren?

Fris en compleet.

Alles dat ik heb geleerd heb ik in dit boek gezet! Het is daardoor verrassend compleet: met maar liefst 336 pagina’s en 53 modellen behandelt het alle onderwerpen die vandaag belangrijk zijn voor merkbouwers.

Maar… geen zorg: het boek heeft een frisse, makkelijke opzet. Het leuke is dat je het niet van A tot Z hoeft te lezen, het is geschreven als een blog. Ieder hoofdstuk is los te lezen, zodat je direct kunt beginnen met de inzichten die jij belangrijk vindt. Kortom: dit boek geeft snel een fikse boost aan jouw merktalent!

Veel antwoorden.

Je krijgt antwoord op deze vragen. En meer :).

– Wat zijn de regels voor merkbouwen in een digitale tijd?

– Hoe mix je klassieke principes met nieuwe technieken?

– Hoe ver moet je gaan in Performance Marketing?

– Zijn Google en Amazon een bedreiging voor merken?

– Wat doen polarisatie, AI en framing met je merk?

– Hoe deel je je verhaal?

– Hoe beïnvloed je gedrag?

– Wat is de financiële waarde van je merk?

Reserveer met korting.

4 oktober verschijnt m’n boek bij Van Duuren Management. Hier lees je meer informatie. En bij Management Boek kun je het alvast reserveren. Dan betaal je tot en met 25 september €32,99 in plaats van €36,99!

Dank aan Nathalie van ‘t Klooster voor haar steun, al het doorlezen en haar tomeloze eindredactie. Rik Riezebos en Ralf Hesen voor het meelezen. Studio Pogo voor de vormgeving, Monique Lindzen voor haar enthousiasme en Danique Ruizendaal voor de PR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *