Kietel een Axe babe

Leestijd: < 1 minuut


Het is ochtend. Een mooie dame ligt naast je in bed. Je hebt je nieuwe deo op en ineens voel je je ontdeugend. Dus kietel je haar onder haar voet. En ze vindt het nog leuk ook. Je mag het nog een keer doen.

Dat is grofweg de gedachte achter Axe Feather. Het is best leuk om een kip te laten springen. Maar ‘t is veel grappiger met een ruimdenkende Axe babe te spelen.

Axe Feather

Cheerio: nieuw online magazine

Leestijd: < 1 minuut


Iedereen droomt er wel eens van: een eigen tijdschrift beginnen. Maar… drukkosten, distributie. Het zijn geen dingen die je ‘even doet’.

Gelukkig is er het Internet. En komen er online tijdschriften. Sites letterlijk ingevuld als een tijdschrift. Meestal met twee opengeslagen pagina’s naast elkaar.

Een klassieker is This is (not) a Magazine. Ook leuk: Tiger Magazine. Of selfservicemagazine (om alvast door te bladeren), ZOOMZOOM en Big Magazine. En als je Duits leest Batterie.

Nieuw in Nederland is Cheerio. De claim: Nederlands eerste Internet Glossy voor volwassen en kritische levensgenieters.

Het eerste nummer gaat over de bloemenkinderen van de jaren zestig. Met Simon Vinkenoog en de schilder Simon Posthuma.

Cheerio

This is a magazine

Tiger Magazine

selfservicemagazine

ZOOMZOOM

Big Magazine

Batterie

Ass-vertising: billenbanners

Leestijd: < 1 minuut


Guerrillacommunicatie is de verzamelnaam voor niet-traditionele speldenprikken van merken. Ofwel, een hoop gekkigheidjes op een stokje. In dat kader is Ass-Vertising een vermelding waard.

Het concept is briljant in zijn simpelheid. Bijna net zo goed als de Miss Reef verkiezing.

Leuke, lekkere jongendame worden betaald om een advertentie op het bilgedeelte van hun bikini te plakken. Om dan, op mooie publieke plekken, even wat logo’s te flashen.

Het motto: If you want to be seen, go where people are already looking.

Meer info

Miss Reef

Telefoonhoorn aan je Skype

Leestijd: < 1 minuut


Hulger kreeg veel aandacht met de Pokia headset. U weet wel, die oude telefoonhoorn, te bevestigen aan de mobiel. Dat grapje kun je natuurlijk ook uithalen met je computer. Leuk, voor als je aan het Skypen bent. En ineens beseft dat je aan het bleren bent tegen je beeldscherm.

De PIP is een oldskool hoorn voor aan je laptop. Helemaal leuk om ‘m draadloos te nemen. Lekker met een losse telefoonhoorn rondlopen en flink discussieren. Goed voor je imago.

Hulger