IKEA verkoopt digitale meubels in Sims 2

Leestijd: < 1 minuut

IKEA gaat met Electronic Arts digitale meubels verkopen in De Sims 2.

Je kunt daarmee je Sims huiskamer in een droomkamer veranderen met een plusje Ektorp sofa, een strakke Expedit TV-unit en een bijpassende Leksvik koffietafel.

Het pakket komt 24 juni uit en kost $19,95.

H&M had al eerder een dergelijke samenwerking. Er werden 1 miljoen digitale modepakketten verkocht. EA maakte ook een deal met Ford, zodat Sim-spelers in een Mustang konden rondrijden. Hiervan werden er 2.7 miljoen verkocht.

Bron: Adverlab

24 uur gamen bij McDonald’s Hong Kong

Leestijd: < 1 minuut

fris_licht is een weekje ondergedoken geweest. Bij deze de terugkeer.

McDonald’s heeft in HongKong, net als in Nederland, een wifi-netwerk. In HongKong kun je dit de eerste 20 minuten gratis gebruiken. Voeg er daarbij aan toe dat veel McDonald’s in HongKong 24 uur open zijn. Het resultaat: een mooie plek om gezamelijk te gamen.

Gamers hebben McDonald’s dan ook ontdekt als ontmoetingsplek. Het Hong Kongse magazine Gamestation geeft zelfs een overzicht van alle McDonald’s die geschikt zijn om tot diep in de nacht te gamen.

P.S. Hier hangen er in de McDonald’s ook TV-schermen. Ofwel, een interessante kans voor McDonald’s Nederland om een hippe hotspot te worden?

Bron: PSFK

Oxfam opent modewinkel in Londen

Leestijd: < 1 minuut

Goede doelen zoeken alternatieven om geld op te halen, bijvoorbeeld door producten te verkopen. Zie in dit kader de hippe, goede-doelen-spijkerbroeken van Kuyichi.

Oxfam opende onlangs een modieuze kledingwinkel in Londen. De winkel biedt grotendeels tweedehands designerskleding. Sommige gebruikte kledingstukken zijn gecustomized om ze extra bijzonder te maken. Aanvullend zijn er fair-trade modemerkjes.

Een ex-medewerker van Topshop leidt het creatieve team van de boutique.

Meer over de Oxfam-winkel

Bron: Style Bubble

Brand Tags: een merk in een notendop

Leestijd: < 1 minuut

Een grappig experiment van Noah Brier, in het kader van K.I.S.S.: Brand Tags vraagt bezoekers een merk te ‘taggen’. Ofwel, wat is in 1 woord je eerste indruk van bijvoorbeeld Nokia, Oxfam Novib of Orange?

De resultaten geven een eenvoudige, maar interessante notendop van het imago van deze merken.

Leuk is ook te zien hoe een dergelijk simpel initiatief snel wordt opgepikt door veel media.