Mountview Nieuws

Leestijd: < 1 minuut

Frislicht bestaat ruim 7 jaar. Al die tijd was het motto om te schrijven over dingen die inspireren. Dus geen promopraatjes. De scherprechter is of het nuttig is, nut verkoopt zichzelf. Zo is Frislicht kortweg mijn brand-utility.

Deze keer maak ik graag een uitzondering. Recentelijk heb ik een aantal dingen rond Mountview, mijn bureau, op Slideshare gezet. Deze deel ik graag.

Doel was om Mountview wat scherper op de kaart te zetten. Verder werkt Mountview de laatste tijd actief met drie partners: het internationale netwerk van Futurelab, het innovatiebureau Bloei en het creatieve bureau CCCP. Op die manier kunnen innovatie strategieën en concepten makkelijker – internationaal – gestalte krijgen.

Morgen weer een altruïstisch artikel, beloofd.

Mountviews propositie

Twee brochures

Een aantal cases

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *