Smash my XBox en meer XBox rumoer

Leestijd: < 1 minuut


Er is een hoop te doen rondom de nieuwe X-Box. De consoles zijn in enkele dagen uitverkocht over de hele wereld.

Als gevolg daarvan wordt 10% van de in Amerika verkochte Xboxen op eBay aangeboden voor woekerprijzen. Een XBox is een mooie korte termijn belegging.

Een andere service is Notify360.com. Een site die grof geld verdient aan Xboxen. Niet door XBoxen te verkopen. Maar door je een seintje te geven als er weer eentje online verkrijgbaar is. Er zijn verschillende abonnementsvormen. Je kunt een emailtje krijgen of een seintje per SMS. Het Zilveren abonnement is gratis. Maar dan krijg je pas een seintje na 30 minuten. De Platinum-service kost $60. Maar dan wordt het seintje per direct en ‘slechts’ aan 2.000 mensen gegeven.

Minder enthousiaste mensen zitten achter Smashmyxbox.com. Een groepje heeft $430 opgehaald om een XBox te kopen. Om ‘m daarna kapot te slaan met een paar hamers. Natuurlijk voor de neus van mensen die in de rij staan om een Xbox te krijgen. Er zijn mensen die meer dan 24 uur voor een winkel staan te wachten.

Tenslotte hier een artikel over het succes van de Xbox. Op Ten things I hate about the Xbox 360 een lijstje met tien mindere punten van de Xbox.

Notify360

Smash My Xbox

Xbox op eBay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *