Sterk Digitaal Merk is Marketingboek van 2022!

Leestijd: < 1 minuut

Gisteravond was het zover! De uitreiking van “Het marketingboek van het jaar”: de Pim Marketing Literatuur Prijs 2022. Een evenement waar ik als 1 van de 10 genomineerde al een tijd met spanning naar uit keek. En… vol trots mag ik schrijven dat ik mijn boek “Sterk Digitaal Merk” de winnaar is geworden!!!

Virtueel blozend lees ik een stukje voor uit het bijzondere juryrapport.

“De jury prijst Ingmar om zijn dappere persoonlijke stellingname, de durf om zijn goed onderbouwde visie te delen en de heldere vertaalslag van strategisch merkdenken naar het digitale domein. De kracht van dit boek is gelegen in de behandeling van veel onderwerpen waar marketeers nu mee worstelen, zoals branding in relatie tot Artificial Intelligence, Big data, growth marketing en performance marketing. En dat alles in een zeer toegankelijke schrijfstijl. ’Sterk Digitaal Merk’ is zowel een must read voor alle marketeers als voor ervaren brand managers.”

Dank Nathalie van ‘t Klooster, Ralf Hesen, Rik Riezebos, Roderik Teunissen, Monique Lindzen, Danique Ruizendaal, Studio Pogo en Mark Ubbink voor alle hulp!!!! En dank aan alle juryleden van PIM!

Nieuwsgierig? Je kunt het boek hier bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *