Interview door Marketingfacts

Leestijd: < 1 minuut

Marketingfacts interviewde mij over mijn boek Sterk Digitaal Merk.


“Merken zijn veel belangrijker geworden in het digitale tijdperk”

Ingmar de Lange is merkstrateeg en oprichter van Mountview, een bureau voor merkstrategie. Hij publiceert veel (ook hier op Marketingfacts) en doceert op Beeckestijn, EURIB, NIMA en Nyenrode. We vroegen hem de hemd van het lijf over Sterk Digitaal Merk, zijn pas verschenen boek.

Ha Ingmar, jouw boek is sinds vorige week geshortlist voor de PIM marketing literatuurprijs! Proficiat!

De Lange: “Ja, bijzonder he! In alle eerlijkheid is het publiceren van een boek één van de spannendste dingen die ik de afgelopen jaren heb gedaan. De afgelopen maanden heb ik mezelf letterlijk opgesloten achter de computer en in een enorme bubbel gezeten. Op een gegeven moment drukte ik op de “zend”-knop richting de drukker en deed ik de gordijnen weer open. Toen was het even stil, als zo’n knisperende stilte voor de storm. Dan is het superleuk om al die enthousiaste reacties te krijgen toen ik het boek wereldkundig maakte! Sterk Digitaal Merk kwam snel in de top 20 van Managementboek terwijl het nog niet eens uit was. Dat had ik niet durven hopen. Dan is het nieuws van de PIM Marketing Literatuurprijs helemaal een kers op de lancering.”

Lees het interview verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *