Goos Geursen over strategische gemoedsroutes

Leestijd: < 1 minuut

Twee van mijn slechte karaktereigenschappen zijn eigenwijsheid en ongeduld. Daardoor verlies ik basale dingen weleens uit het oog. Ik blader vaker dan ik lees en heb ik vroeger te veel colleges gemist.

Zojuist zag ik dit filmpje van Goos Geursen. Hij legt daarin het basale verschil uit tussen diverse vormen van strategische planning. Even voelde ik me terug in de collegebanken – ‘weet ik al’ – en wilde ik verder bladeren.

Maar ik ben blijven luisteren en ik merkte dat ik het juist door de eenvoud een nuttig filmpje vond. Een mooie tegenhanger voor al die hijgerige Slideshares die me normaal zo prikkelen šŸ˜‰

EĆ©n gedachte over “Goos Geursen over strategische gemoedsroutes”

  1. heb vroeger les Vegas uit de boeken van GG reclame en marketing. Een heerlijk eenvoudige uitleg over planning. Het onderbouwt mijn ingeslagen weg voor mn veranderstrategie bij een Engels engineering bedrijf. Dank Goos, Dank Ingmar

    Maarten Kas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *