Alles over de brand utility in één gids

Leestijd: < 1 minuut

Het heeft wat moeite gekost. En was flink bezemen. Maar alles dat ik de laatste tijd over de brand-utility op Frislicht heb geschreven, en nog wat meer, heb ik samengevat in een presentatie. Het is meer een digitale gids geworden, het resultaat is vrij uitgebreid.

Hiermee heb ik twee doelen: allereerst laat ik graag zien dat marketing niet alleen lastig, maar ook nuttig kan zijn. En verder hoop ik te voorkomen dat de brand-utility van een veel belovend fenomeen verzandt tot een synoniem voor reclamische iPhone apps. Dit terwijl de essentie is dat een promotionele activiteit niet alleen kan opvallen, maar ook nuttig kan zijn, net als een product of een dienst. Dat kan op allerlei manieren en met allerlei middelen. Zolang de klant er maar iets aan heeft.

Ik ben benieuwd wat je er van vind. De gedachte is in ontwikkeling, dus nog zeker vatbaar voor kritiek. Maar het verhaal wordt tot nu toe enthousiast opgepikt, check hier, ook internationaal, dus dat geeft hoop ;).

De presentatie staat ook op Brandutility.net.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *