NIMA Expert Class ‘Brand Activation’

Leestijd: < 1 minuut

Mocht je meer over de achterliggende visie van de Frislicht-cases willen weten: op 28 mei geef ik een lezing op NIMA’s Expert Class. Deze heeft als thema Brand Activation.

Mijn lezing bespreekt hoe je consumenten minder lastig valt met allerlei ‘out-of-the-box’ gekkigheid. Omdat je juist met relevantie aandacht creëert. En die moet bijzonder dicht bij je belofte zitten. Het is dus meer ‘in-the-box’.

Dit klinkt misschien simpel en bekend. Maar het is in de praktijk een uitdaging, zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt. In de lezing laat ik zien welke principes je kunt gebruiken. En natuurlijk zijn er een hoop inspirerende cases.

De kerngedachte is dat een promotie op een concrete behoefte moet inspelen en een product moet kunnen communiceren. Er ontstaat daarmee een overlap tussen beiden. Een product wordt een beetje een promotie en een promotie een beetje een product.

Andere sprekers zijn Bas Verhart van Media Republic en PICNIC, Ruud Boer van Bataafsche Teeken Maatschappij, Robert Bakker van Miele en Diederik Vos van Heineken.

Meer info vind je hier

Hier staan overigens diverse artikelen die in de lijn van deze lezing liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *