Altijd lachen met Bassie (en OHRA)

Leestijd: < 1 minuut

Vanochtend werd ik wakker gebeld door een Radio 1-medewerker. Wat ik vond van de grap van Bassie. Bassie?

Wat blijkt: iedereen dacht dat hij een 31-jarige vrouw zwanger had gemaakt. Maar dit is een grap van OHRA. Want als je onverwacht ouder wordt, is het handig als je je verzekering kunt veranderen. Ik heb er hard om gelachen.

Discussies of het ‘wel kan’ vind ik vrij onzinnig. Verzekeraars doen al jaren lollig, dit is alleen wat onverwachte humor. De hele wereld smullend op z’n kop om een overspelige clown en dan wat verontwaardig zijn als het onzin is. Mijn complimenten voor de makers.

Hier kun je het interview op Radio 1 horen.

Eén gedachte over “Altijd lachen met Bassie (en OHRA)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *