Girl Geeks

Leestijd: < 1 minuut


Het zijn meestal mannen die zich aangesproken voelen door nieuwe electronische gadgets, zoals mobiele telefoons en computer games.

Zijn vrouwen niet geinteresseerd in moderne technologie, of worden ze gewoon verkeerd benaderd?

Volgens Popgadget is dit het laatste. Vrouwen zijn juist wel geinteresseerd in technologie, maar dan met name vanuit bredere toepassingsmogelijkheden in het moderne leven, zoals gezondheid, beauty, mode en wonen.

Voorbeelden van recente innovaties zijn een waterbestendig opschrijfbord om je beste ideeen onder de douche direct op te schrijven, de ultra absorberende handdoek, de bacteriedodende tandenborstel en de perfecte eierkoker.

Dat Girl Geeks niet aan hun trekken kwamen, was omdat technologie magazines van oudsher zijn gericht op mannen en vrouwenbladen traditioneel ook niet schrijven over technologie.

“Popgadget is a lifestyle magazine that embraces technology as a regular and essential part of women’s lives. We cover topics traditionally seen in women’s magazines (…) but with a unique focus on the products and people that bring exciting innovations to those aspects of our lives.”

[Popgadget.net]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *