Merkstrategie van Mountview

Purpose, Positionering, Propositie en Promotie

Frislicht is een initiatief van Mountview. Mountview is een bureau voor merkstrategie. We positioneren merken, ontwikkelen merkproposities en creëren slimme promoties.

 

Innovatief bewijzen.

Mountview helpt merkbeloftes te bewijzen. Dit doen we door innovatie als een massamedium te benaderen. Want iets doen is dankzij digitaal net zo schaalbaar geworden als iets zeggen.

 

Van communicatie naar innovatie.

Veel merken zitten gevangen in een reclamewedloop. Dit komt door een gebrek aan innovatie. Merken die digitaal slim inzetten, vallen niet zozeer op met hun campagnes, maar met hun innovaties. Waar reclame consumenten verleidt iets te willen, zorgen slimme producten en opvallende services dat ze meer kunnen.

 

Reclame is minder nodig.

Marketing verschuift zo van woorden naar daden. Digitale merken worden groot met wat ze doen, in plaats van wat ze zeggen. Codewoorden zijn Seamless, Service en Storytelling: digitale innovaties versoepelen dagelijkse handelingen op een manier die bijzonder schaalbaar is en praatwaarde creëert.

 

Proposities met meer onderscheid.

Zo worden merken minder afhankelijk van reclame. Proposities krijgen een sterker onderscheidend vermogen en meer praatwaarde. En klanten krijgen eerder waar voor hun geld.

 

Merkmodule

Mountview ontwikkelt merkstrategie op basis van een eigen merkmodule. Deze module heeft een breed scala aan slimme merkinstrumenten. Ze pakken merkvraagstukken snel en inhoudelijk op. De module is interactief, laagdrempelig en intuïtief. Abstracte discussies worden zo direct concreet.

 

Meer over Mountview

Mountview werkt voor A-merken, B2B’s, startups, NGO’s en bureaus. We doceren op alle belangrijke marketingacademies.

Hier staat alles over Mountview.